Maak kans op de Nationale Jeugdhulpprijzen

26-08-2021

Werk jij samen met jongeren uit de jeugdhulp aan een soepele overgang naar zelfstandigheid? Meld je dan aan voor de Nationale Jeugdhulpprijzen en maak kans op de juryprijs van 12.500 euro of de publieksprijs van 7.500 euro. Aanmelden kan tot en met 31 augustus.

Het thema van de Nationale Jeugdhulpprijzen is dit jaar ‘How to: Volwassen worden?’. Want hoe doe je dat eigenlijk, volwassen worden? En wat komt daar allemaal bij kijken? Dit zijn belangrijke vragen voor alle jongeren, maar in het bijzonder voor jongeren die met jeugdhulp te maken hebben. Daarom worden dit jaar de Nationale Jeugdhulpprijzen uitgereikt aan inspirerende projecten en initiatieven die sámen met jongeren werken om hen hierin te ondersteunen. Om op die manier de overgang naar zelfstandigheid of de volwassenenzorg soepel te laten verlopen.

De Nationale Jeugdhulpprijzen

De Nationale Jeugdhulpprijzen worden iedere 2 jaar uitgereikt aan bijzondere en veelbelovende projecten en initiatieven die zich inzetten voor jongeren binnen de jeugdhulp. De organisatie én keuze voor de genomineerden en prijswinnaar(s) ligt volledig in de handen van jongeren. Zij worden hierbij ondersteund door Stichting Alexander. Dit jaar worden er twee prijzen uitgereikt: een juryprijs van 12.500 euro en een publieksprijs van 7.500 euro!

Meld je initiatief aan

Meer informatie over hoe je je initiatief kunt aanmelden vind je op www.nationalejeugdhulpprijzen.nl